Закон

Президент хвалився людям
Моє слово це закон,
Зараз я пообіцяю
Вивезу все за кордон.
Вивезли все що було в нас
Вже дуріють з жиру,
Обіцяв я вам усім
Пустить вас по-миру.
Вони вже пансіонати
Будують собакам,
А нас вони обіцяють
Відвести за грати.
Юля всім нам обіцяла
Дати з маслом бутерброд,
Та як сіла вона в крісло
Бутерброд несе в свій рот.
Депутати обіцяли
Захищать будем народ,
Як побачили кормушку
Нам заклеїли всім рот.


Рецензии