В гостях у Миколи Iлюка

Придибала гроза із Чорних гір,
Панянка неспокійна і гримлива,
І по калюжах застрибала злива,
Затято огорнула виднокіл.

Та вихопив з моквиння врешті зір
В крисані чорнім легеня вродливого,
У киптарі, пристроєному дивами,
В оздобах черес, різьблений топір.

В затишній хаті жваво вигравали
Телинка, дудка, дримба і цимбали,
Тендітна скрипка, гомінка трембіта,
Проникливо дудонила коза.

Відринув час в гостинах непомітно
Відскимлила знесилено гроза.


Рецензии
Файні гостини! І файно змальовані! З ніжністю Марго

Заходьте гостювати...

Маргарита Метелецкая   31.01.2013 16:05     Заявить о нарушении
Дякую, Маргариточко!
Уже йду!

Надя Чорноморець   01.02.2013 16:21   Заявить о нарушении