В бидре заныв христец?

Да, хе, так злезь на печь!

Колы года трубеть розлуку
С послидным журавлэм,
Быры скарбныцю, дурынь, в руку да дэ ужэ б дальЛей.

Иды удаль, дэ сонцэ в туркув,
Дэ осынь просыть свет…
Ну, в обшым, знайиш сам, дэ мукый набратысь можня шэ й.

Тут во биднотьте мае брукву й…
Да й навыть бурачкэй.
Ну, на ужэ! В пудвал засунуть ж
Усэ, шо найПойЛезьнь.

В йих а ныма й качан капусты й.
Ны то шо вам шэ й хлеб.
Чы й з молочком. О! натэ булКУ Ш – шэ скажэ жыд тебе, х.

Найвыйшшы сорт! Чы шэ й готунок
У нас е карамельк.
Ну, на, найды хоть ту ж лапшу дэ
Быз добавлень отбелк.

Всэ полированэ! Бы полэ,
Шо но в полейШукей.
А дэ ты  найдыш ридну мов шэ коб в школы хоть однэньк.

Всэ в шахтах прачуть. Бы то прачык
Мы гондэ во в белк с хлебк.
И вша командуе но: дай жэ
Мне верьшь, бы в лицьвинэй!
По кныжцы шпар! Эй, Федь!

А мы ны бачымо вжэ й ксянжку й.
Ны то шо буквый снег.
То натэ во экспромт вам зразу ж.
Да й вси панты, тылеть.

Нас кормлять, бач, в Коне!

Ну-да. Тут жалоб в Негр.
Так шо бросай ф шызьзе щ. Мы ж зарэз прам на й печ.
А шо ф бедре ль христец!


Рецензии