Сон

З кожным днём усё далей i далей
Нас уносiць ад роднага дому,
Дзе пяяу ранiцой салавей,
Заклiкае самота палей,
I зноу хочацца успомнiць мне сон той,

У якiм побач бусел ляцiць,
Чорны бусел, мой стары знаёмы.
I клякоча, курлыча, звiнiць
Голас роднай крынiчанькi поунай.

21.01.09


Рецензии