На показ

По вулицях попа возили
Народу на показ,
Зомбовані вовками вили,
Немов їх вразив сказ.

Від задоволення ревіли,
Що бачать москаля,
Розцілуватися хотіли,
Хоч бачили здаля.

Незадоволених забрала
Міліція в район
І зрозуміти людям дала
Свобода – це лиш сон.

Як став у нас пахан при владі
Всі змушені мовчать,
Ходити мов би на параді
І одобрямс кричать.

Та все як є завжди не буде,
Ковтне час пахана,
Народ дихне на повні груди
Й попу дасть штурхана.
28.07.10.


Рецензии