Баба i мужик

Била баба мужика,
Виганяла з хати,
Іди жити до дружка
Самогон ковтати.

Там друзяки пияки
Вже тебе чекають,
Так нап’ються  свиняки,
Що все обригають.

Тобі зеньки щоб залить
Іншого не треба,
Я з таким не хочу жить,
Я же не дурепа.

Відшукаю мужика,
Що не п’є горілки,
Я це можу, я така
Й житиму з ним тільки.

Матюкнувся чоловік
І пішов із хати,
Чарка, то любов на вік,
Баба ж – щоб кричати.
16.06.10.


Рецензии