Приемно

Приємно

Приємно в світі цьому
Пожити досхочу,
Радіючи усьому –
І сонцю, і дощу.

Який цей світ красивий,
Як любе все навкруг,
Туман ранковий сивий,
Зелений схил яруг.

Пшениць безкрайнє море
І жайвора наспів,
Ранкова літня зоре,
Ти дивина степів.

Ліси, гаї, байраки –
Птахів співучих рай,
Червоні дикі маки
Гористий люблять край.

Бездонне синє небо
І блимання зірок,
Радієш – все для тебе
Для вражень і думок

Тече Дніпро Славута,
Карпати височать,
І хочеш скрізь побути,
Від вражень кайфувать.

Про це лиш можна мріять,
Не вистачить й життя,
Щоб кроком світ обмірять,
Відчуть красу буття.

Усюди в світі цьому
Чудовий виднокрай,
Долаючи утому,
Хоч рідний світ пізнай.
18.07.10.


Рецензии
Чарівна закоханість в чудовій поезії! Творчої наснаги!

Григорий Божок   10.04.2013 12:14     Заявить о нарушении