Мужик у курнику

Закортіло мужику
Випити горілки,
Заховався в курнику
Від своєї жінки.

Тільки двічі він ковтнув
З перчиком горілки,
Як раптово він почув
Голосочок жінки.

Не ховайся, вилізай,
Годі пить горілку,
І на пашу виганяй
Маєчку корівку.

Зачиню бо в курнику
З півнем кукурікать,
Й розкажу всім на кутку
Приписав так лікар.

Бо пташиним грипом ти
Захворів, нещасний,
Пияки,  твої брати,
Взнають – ти заразний.

Будеш дзьобати зерно
Й питимеш водичку,
Врешті взнаєш як воно
Мати згубну звичку.

Мужик виліз і погнав
Випасать корівку,
Жіночку він добре знав
Й кинув пить горілку.

На завжди, а може ні,
Нам це не відомо,
Та в курник він а ні- ні
І ночує вдома.
18.01.13.


Рецензии