Клан

У столичному будинку,
Де донецький клан живе,
Не змовкає й на хвилинку,
Слава Янеку реве.

То відбірні активісти
Його партії  ревуть,
Керувать там ладні сісти,
Де місцевих проженуть.

Від начальника контори
До міністрів скрізь вони,
Скрізь від них одні затори,
Бо бандитські братани.

Підгрібають все під себе,
Відбирають бізнес теж,
Іншим, кажуть, він не треба,
І цьому не має меж.

Якась  дивна ця держава,
Влада кланова у нас,
Ти донецький тобі слава,
Ти не їхній – свинопас.

Не по досвіду й освіті
Назначають керувать,
Як це робиться у світі,
А із клану звикли брать.
10.01.13.


Рецензии