Заснiжило, заморозило

Засніжило, заморозило
І думки і почуття,
Заревіло, заголосило
Голеє дерев віття.               

А  якщо в бурульку змерзнемо
Й в кучугуру упадем
І на завше з світу щезнемо
Й до весни не доживем.

А хотілося б діждатися,
Думати і відчувать,
У зелене листя вбратися
Й разом з птаством заспівать.

Про прекрасне любе літечко,
Про весняний різномай,
Де листочки й кожна квіточка
Прикрашає рідний край.

А душа думками повниться
І вирують почуття
І любити усіх хочеться
Ради вічності життя.

Дай нам, Боже, не замерзнути,
Мов листочкам на сучку,
Дай раптово нам не щезнути
У самотньому кутку.
24.12.12.


Рецензии