Панове, браття!

Не чекаймо, панове,
Що воно якось буде,
Перетерпимо знову
Своє горечко люте.

Всі страждання й сваволі
Від чужинців при владі,
Всі убивства в неволі
Тих, хто став на заваді.

Розпалімо багаття
У борні за свободу,
Набираймось завзяття,
Ми ж козацького роду.
 
Не ховаймось по хатах,
Проклинаючи владу,
А на владних всіх радах
Не мовчімо позаду.

До роботи, панове,
Беріть владу у руки,
Не страждати щоб знову
Від злих зайдів наруги.
23.12.12.


Рецензии