Квебек

У мандрівочку далеку
Полечу я до Квебеку,
Краще там, а ніж у нас,
Бо там зовсім інший час.

У Квебеку всі французи –
Українці й гагаузи,
В Монреалі красота
І порядок й чистота.

А у нас не українці
В нашій владі аж по вінці,
Безлад скрізь, гниє сміття.
Ось таке у нас життя.

Там студенти демонструють
І по вулицях крокують,
А у нас є спец загін,
Всіх поб’є й розгонить він.

Що сказати, час там інший,
Владі люд це друг найліпший,
А у нас люд бунтівник,
Влади ворог руйнівник.

Цінності там зовсім інші,
А у нас вони найгірші,
Люди тож й летять від нас
У той зовсім інший час.
13.12.12.


Рецензии