Поетеса i спiвак

Поетеса сповіщає
По життю в човні пливе,
А співак усім співає,
Він у планері живе.               
               
В мене планера не має
І човна не маю теж,
Пішки люд життя долає,
Входжу й я у цей кортеж.

Серед люду йти приємно,
Є із ким поговорить,
Поміч надавать взаємно
У важку життєву мить.

Посваритися із кимось,
А когось і похвалить,
Поділитись з іншим чимось,
Це полегшує нам жить.

Веселитися на святі,
Пісню разом заспівать,
Щоб були усі багаті
Й щастя друзям побажать.

Оминати не удачі,
Боронити рідний край,
Зайдам злим давати здачі,
Наше краще не займай.

А дітей відправить в люди,
Щоб порядними росли,
Бо такі потрібні всюди,
Де вони би не були.

Краще жити із народом,
Не в окремому човні
І покласти край незгодам,
Щоб настали кращі дні.
12.12.12.


Рецензии