Ти не той

Я пам'ятаю, ти не той,
ти не те, що було досі.
Ти - прозоре море мрій,
ти моя щаслива осінь.

Ти не те,через що плачуть,
але сумні хвилини серед ночі
сердце крають мечем мари,
коли зімкнуть не можу очі.

Коли від щастя слів бракує
і сльози тануть на обличчі.
Коли мене ніхто...ніхто не чує,
коли дивитись хочу в вічі.

У вічі твої,що палають,
неначе сонце серед ночі.
Вони для мене-птичі зграї,
що за ними летіти хочу.

У ясне небо за тобою,
що буде ніжністю вкривати.
Коли погаснуть усі зорі,
нам залишається кохати.


Рецензии