Небо даруэ крила

1)
Буде і ніч,
Буде і день,
Буде і смуток,
І печаль.
Усе мине, усе пройде.
Кохання в тебе лиш одне.

Але настане світлий час
І у пітьмі твоє бажання,
Я обіцяю, збудеться за раз
І всі минулі сподівання
                небо тобі дарує...

Приспів:
Небо тобі дарує крила,
А душа на них летить.
У тебе є чарівна сила –
Вона у тобі не на мить.

Час минає, а ти лишайся
Тою, якою була завжди.
У тебе є чарівна сила,
Ну тоді лети - лети!

2)
Я усім усе пробачу,
Але світ не пробачить мені.
Я усім усе дарую –
Всі відбирають, як злодії.

Сподіваюсь, мої старання
Віддадуться на небі мені.
Хочу я, щоб моє зізнання
Ви побачили увісні.

Приспів:
Небо мені дарує крила,
А душа на них летить.
У мене є чарівна сила –
У мені вона не на мить.

Час минає, а я залишусь
Такою, якою була завжди.
У мене є чарівна сила,
Я лечу і ти лети!

Небо усім дарує крила,
Тільки душа не летить.
У нас всіх є чарівна сила –
У всіх у нас вона не на мить.

Час минає, а ви лишайтесь
Такими, якими були завжди.
У нас всіх є чарівна сила,
Отже, світе, лети - лети!
                лети - лети!
                лети – лети!


Рецензии