Вiщий сон

1)
Яке б не спіткало тебе горе,
Живи, люби і вір в надію...
Можливо, усе це - солоне море,
Та Бог, я знаю, прийме твою віру.

І ти побачиш світ надії
У мріях, а може і у снах,
У віщих, вірних, незрівнянних,
Де сльози, радість і де страх...

Приспів:
Ти дивишся на життя світлими очима,
Ти намагаєшся любов до серця донести...
А горе, як година, що бачить – твоя віра...
Без неї ти ніхто, а хтось із нею – ти!
З тобою...

З тобойю ходить поруч твій ангел-охоронець,
А хто це? Може родич, може небуття...
Можливо, все ось це – твій сон великий, віщий,
Але усе ж на серці сумні ці імена...

2)
Коли настане ніч, на вулиці пітьма –
Лякаєшся ти і не хочеш спати.
Бо сни ось ці страшні, де є твоє життя...
Любов твоя колишня черпає дати.

Сьогодні, як згадати – забути знов і знов!
Як мало розуміють твої переживання...
Немов, насправді чекаєш ти на зов,
Що кличе тебе в веселі обіймання.

Приспів.


Рецензии