Сиджу слухаю

.           С И Д Ж У   І   С ЛУ Х А Ю.

  Сиджу і слухаю хіти тих років.
  На серці спокій та печаль.
  І кіно дивлюся в цьому ключі.
  Надоїла політика,
  Надоїла брехня,
  Надоїла пустота в душі та кишенях.
  І хочеться літа серед літа,
  І хочеться любові посеред життя,
  І хочеться стабільності серед цього хаосу,
  Що зветься життя. 

                06.07.2009р.


Рецензии