Меч в ри

Ми молоді, нам все одно,
Що було в той кровавий час.
Ми молоді, але давно
Текла дощами кров на нас!

І хто згадає біль в очах,
Коли коханого вбивають,
І хто згадає? В цих серцях
Давно нічого вже не має!

Ми молоді, нам все одно,
Ми гірше тих нещадних звірів.
Ми молоді, але давно
Солдатик кожен в щастя вірив!

І хто згадає біль в очах,
Коли не бачить мати сина,
І хто згадає? В цих серцях
Все нівечиться, тихо гине…

Це все не правда, ми не звіри!
Ми пам’ятаєм Вас і знаємо,
Що в серці меч яскравий віри
То здобував, що зараз маємо!

В подяку низько ми вклонімось
І поцілуємо землю нашу,
Там кров текла, ми не сміємось,
Бо кров з очей яскравих Ваша!


Рецензии