З Новим Роком!

Нехай дикий капітал
Більш не дичавіє,
Український наш загал
Хай сміливо діє,
Захищаючи права
Праці та оплати,
І не вірить хай словам –
Треба зачекати
Доки бідний мільйонер
Стане мільярдером,
Жити ж хочемо тепер
Та не мародером.
Нехай той, хто фальшував
Вибори народу ,
Дуже б довго жалкував
Про свою свободу.
Рідну землю продають
Тільки супостати,
У оренду хай беруть,
Щоби працювати.
Рідну землю у боях
Завше захищали,
Нині вже поїхав дах
І заторгували.

Новий рік хай принесе
Всім добробут й волю,
Дай нам, Боже, це усе
І щасливу долю.
29.11.12.


Рецензии