Дивина

Дивна огорожа,
А на ній реклама,
На дурницю схожа
Звичними словами.

« Ми з’їмо цю каску,
Ми з’їмо цеглину»,
Мабуть якщо казку
Про житло – хатину

Людям не збудують,
Знайдуть і причину,
Мо’ яку й сфальшують
За якусь годину.
               
Людям їхні гроші
Повернуть не згідні,
На святих бо схожі
Ці пани солідні.

Виїдуть з країни
У якісь офшори,
Каски і цеглини
Не з’їдять ніколи.
03.10.12


Рецензии