Бажання справедливi

Заможним та успішним
Бажає кожен бути
І трішки грізним й ніжним
Й собі хвалу почути.

Щоби його любили,
Боялись й поважали,
Так матінка навчили,
Й за програш не карали.

Бажання справедливі,
Та як в життя здійснити,
Ми ж молоді – мінливі,
Дорослих мучать кпини.

Вважаєш ти найкращий,
Тобі хтось заважає,
Але ж ти не пропащий,
Тебе ще світ пізнає.

Та знову не удача,
Досягнень кіт наплакав,
Клянеш себе – я кляча,
Бо не робив – балакав.

І так життя проходить
І підсумки плачевні,
Бездія сум народить
Й на світ образи кревні.
17.07.12.


Рецензии