Краса

Між деревами травичка
Зеленіє аж блищить
Й хаотично, мов та дичка,
Жовта квіточка стирчить.

Ця краса мене вражає,
Ще й бузок розцвів й пахтить,
Й птаство радісно співає,
Скаче, ходить і летить.

Груші, яблуні та вишні
Розцвіли й від бджіл гудуть,
Їхні крони білі й пишні
Урожай нам принесуть.

Я іду й відпочиваю,
Цей пахучий зелен-світ
За природні ліки маю,
Що врятовують від бід.

Якби ця краса тривала
Цілий рік і цілий вік,
То б людина не страждала
Й не хворів би чоловік.
03.05.12.


Рецензии