Фальшують

Історію мого народу
Фальшують й нині на догоду
Імперським звичкам москалів,
Які нас мають за хохлів.

Не знали щоб своє минуле,
Щоб ми ніколи б й не почули
Про наших славних земляків,
А знали б тільки москалів.

Народ майбутнього не має
Коли минулого не знає,
Такий закон на цій землі,
За ним і діють москалі.

Не можна вірить їм, братове,
Брехливе й злісне їхнє слово,
Як старший брат ваш, він брехав,
І наші вольності забрав.

Тому минуле і фальшують
І нашим розумом керують,
Хто нам герой, бандит для них,
Носій тривог і всяких лих.

Вивчай історію правдиву
Сучасну і прадавню сиву,
Як наший люд тут вічно жив,
Як землю й волю боронив.
28.03.12.


Рецензии