Ростуть хай квiти

Не рвіть, ростуть хай квіти,
Живе не убивайте,
Вони ж маленькі діти,
Любіте й доглядайте.

Нехай вони квітують,
Живучи поруч з вами,
Всіх ніжністю чарують
Й своїми кольорами.

Не знищуйте природу,
Вона ж вам рідна мати,
Дає всім їжу й воду,
Про неї треба дбати.

Спиніть свою жадобу
Безкарно зло робити,
Борітесь за свободу
В квітучім світі жити.
04.04.12.


Рецензии