Думку гадаю...

Стою я на тумбі,
Та й думку гадаю:
Чому я в наряді?
Чому прибираю?

Чому мені Боже
Наряд цей послав?
Чому я такий ось
На тумбі цій став?

Чому цілий день я
І ніч простояв?
Чому цей наряд
І досі не здав?

Тому, що черговий
Мене напряга,
Якісь-то "ракети"
Носить заставля.

Ще й "злітную полосу"
Каже помить,
Туалети почистить,
І ще щось зробить

Тоді ще й начальник
Попросить сходить,
Якісь-то бумаги
Віднести кудись.

Ось тільки коли
Все це я зроблю,
Наряд цей я здам,
І вчитись піду.

(с этого текста все началось... 2004 год)


Рецензии