Аромат

Аромати такі чарівні,
Незрівнянні з Коко Шанель,
Коли пахнуть весняні квіти
Так, як пахнуть вони тепер.
Коли поруч бузок цвіте,
Розливаючи аромати.
І здається усе не те,
Все здається нічого не варте.
Все, здається б, віддав тепер
Ще за хвилю цієї муки,
Коли поруч бузок цвіте,
Аромату ж не візьмеш в руки!
Аромат залишиться там –
В моїх спогадах іще юних…
Бо не втримать його в руках,
А в флаконах він іншим буде.


Рецензии