Euphoria

We go in future
We are together
Forever and ever
Euphoria
And I feel euphoria
We are together
Forever and ever
My hair in your hair
And I feel happiness
And euphoria filled me
Euphoria
There is nothing better
Euphoria
We are together
Forever and ever
Euphoria
It filled me
Grief and distress won’t be
My hair in your hair
Euphoria


Рецензии