Життя

Життя невидима струна
Чутлива на тепло і холод.
Йому так часто дошкуляє голод
Любові, ласки і добра.

Крута до перемог гора,
Яку життя долає споро -
Манить і кличе слави солод,
Чарує визнання пора.

Не збагнені життя дороги,
Здобутки, втрати, перемоги...
Для чого нам звитяги ці?

Всевишнії життя закони
Дають наснагу, та в кінці -
Голосять, плачуть поминальні дзвони...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.