В варымне була свыне

Гондэ в мэнэ хата хоть и ны багата,
Да я но такэ Тыле,
Шо зроблю щось зразу й, да й щэ й, ой, пак, бачтэ,
Лакамы покрытэ всэ з.

Так шо я прошу вас, будьтэ, калы ласка,
Хоть колы да в госты вжэ й.
А то ридна маты навыть добывае,
Шо я от такый Ёвмэнь.

Шахы-махы знають,
Шо я соби маю.
Но, однако, да ны тэ, шо мни липыть маты
Завшы, но побачыть.
Поп я ж но по бороде.

Хаш я ш ваш пысатэль,
Да куды лопато
Я кого дэ по задке.
Или бо я, главно, тикы ш дворник как бык. Но мыту ув матра смэрдь.
А лавашав хочэш жмэнь?
Ну, такый от сотов мэд.
Из лапшы та овощэй.
Тушаных. З насень.

И ляного масла – й гэпсь.


Рецензии