Пролiски

              Ласкаво  просимо до хати
              У «Пролісків» сьогодні св’ято-
              Річницю першу зустрічають
              І рясно квіти розквітають.

              Найперші квіти навесні
              Щоб радість дарували дні.
              Де рідну чуете розмову
              Ви розцвітайте в серці знову.

             Щоби було на все життя
             В людей хороше почуття!
             Ласкаво просимо до хати
             Щоби  гостей почастувати.
             Послухати про рідне слово
             Та українську гарну мову
             Послухати як пісня лине,
             Коли співае Україна!


Рецензии