Швидка р1чка

Місяць «лютий» спотворив
В кригу швидку річку,
Наче дзеркало зробив
Твердий шар з водички.

По тій кризі дітлахи
Ковзають юрбою,
Гомін радісний верхи
Ллється над рікою.

А як добре припече
Сонечко весною,
Знову річка потече
Швидкою водою.


Рецензии