Два Бычка ш тут вантаж

А ны Анти-Жыда

Залядынскый мужык!
Гэй! А ну мни впычы
Шо-ныбудь про соплив, шо а во в постоли Ж! –

Да я був жэ ТоБи
Вжэ й ий тэхник беспик.
А Ты ныц. Ны свынынц ны а мни й зоружывш.

Ну, Ж два бесы но грыць
Тут дають закурыць.
А ны два Василька – Лотос, Лилия Краль.


Рецензии