Картина

Сьогодні намалюю я картину,
В якій опишу ,свої всі почуття,
Все те, що я тримаю у собі,
Проте,не можу розповісти я ніяк.               

Можливо,намалюю я портрет,
В якому будуть всі твої найкращі риси,
Твої оченята, та усмішка неймовірна,
Все те,що ти приховуєш в собі.

Таки візьму, та намалюю я природу,
Дерева і струмок,природи красоту,
А також підпишу я в правому куточку,
Свій витвір чарівний,проте такий простий.


Рецензии