Чомусь до тебе серце потягло

Чому від тебе я одразу тану?
Раніше ж цього наче не було..
Одразу я уся твоєю стану,
Чомусь до тебе серце потягло.

Як тільки ти до мене доторкнешся,
По шкірі всій морозом пробіжить.
Але буває, що й не оглянешся,
І зразу серденько так боляче щімить.

Та і сама я наче у тумані:
То поцілую ніжно, то пройду.
Це мабуть просто досі я в дурмані -
Від тих обійм ніяк не відійду.

Та що ж мені робити далі?
Віддатися тобі, чи почекати знак?
Отримати для серця ті "медалі",
Що не отримає ніколи одинак?

І наче ж я тебе і не кохаю..
Та якось дивно ми поводимо себе,
Про це все у думках одразу потопаю,
Коли так ніжно обійму тебе.

26. 01. 13


Рецензии