Панi. укр

Пані, я мрію про вас на холоднім світанні,
Вечором вогким весняним, удень і вночі.
Вам дарувати досіль насолоди незнані
Хочу під Сонцем, у темряві і при свічі,
Ніжні й палкі, і такі, що ведуть в далечінь…
Це не кохання, та ковдра приховує тінь.


Рецензии