Шануймо ятвягый! Бо дам я вам яблак!

Мы гондэ о, БАЧТЭ,
Но яблоКИ СЬ жарым.
Да шо нам татары!
Да шо тые Тани вж! Да мы дамый всякых
Ужо ж найВийДафсь.
Одных но Тамарый с 105.

Колы ты Луна ныц
Ны знаеш, ны чавкныш
Ны навыть смытаны. Ны то шо там яблык.
А, хо, а ны хочаш
Шэ й шося до й плова, В?
Да, Вова, мы знова в Янов ш.

Наш адрас узналы
А во вси Наташы.
Да шо там! Да й Тома фСИКда зе нам звоне.
Да толька с Бристоля…
Вдруг Брыль. Нават Бора-ф! Мол, вси БрылиЯнт зЕдиНяйсь!

А нам в ОдноКласьНиках Ника сказаЛи зь:
Ны лизь на рожна ты,
Колы трали-вали.
Да шэ й зь Никалаем
Ты лайСИК О так?
О! То… вжэ бырысь за наган.

ВанКувэр отдаймо. А ну до Варшавы й!
А ну, вси ятвягы,
До крэвныйи матры!
Да вадКакСць ужарыць
Улад ужь всех шляп.
Ты но йий Дыржын свий охДай.

Давыдкы тоби шо, но так?
За дулю дадуть шэ й посрать?
Надутыся трэГа ж да гажый до Васьк, колы вин надумав даць здач
Жыдам усьСих макСьць.

Мы гондэ ж бы скнара.
Ну-да. Так сказалы
Уси, шо скыдали
ЧырвойНыя плацьци зь. Да шэ й са й стала. Да й са й стульляв,
Но бачмо.
Внучи да вночахъ з мнягКый знак.

И вот очунялы й…
Да й коудру на фик
Са фсих, хто занадто лохмат. С дивчыно ж лыжав той басмач.
Ф гвалтовни Сань-Як.

Видали вы сниг быз пальта?
Быз навытьКы й шэ й кожуха й?
То, да,
НадиВайти саньДаль – и вдаль да варЯцк.


Рецензии