Неотриманий лист

ГЕТМАНЕЦ А - http://stihi.ru/avtor/getman - ТРЕТЬЕ МЕСТО В ТЕМАТИЧЕСКОМ КОНКУРСЕ "МИТТЄВОСТІ ЖИТТЯ" ПРОИЗВЕДЕНИЙ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ МЕЖДУНАРОДНОГО ФОНДА ВЕЛИКИЙ СТРАННИК МОЛОДЫМ


Неспинний час безжалісно іде —
Дощами стежки знищує до Раю.
Від Вас хоч двох рядків давно чекаю.
А пишуть все не ті і все не те.

В минулому, останньому листі
Пообіцяли скоро розказати,
Як ніч-мольфарка люляє Карпати...
А пишуть все не те і все не ті.

Заплющу очі: коло золоте
Ховає лик за гори. Вечоріє.
І Ви занурений у мари-мрії...
А пишуть все не ті і все не те.

Гортаю пошту я на самоті.
Стіл, крісло, плед, герань на підвіконні.
У горлі ком, з очей струмки солоні,
Бо пишуть все не те і все не ті.


Рецензии
Нових здобутків )))

Василина Иванина   25.01.2013 20:10     Заявить о нарушении