Тетянин день

            

  В Тетянин день не  зможу я
Вам здарувати квіти!
Лиш написать оці слова...
І можу порадіти
За всіх Тетянок і Танюш,
Що є на білім світі:
Серед снігів, серед порош
Ім"я це сонцем світить,
Воно чарує і звабля
Мужчин всеї планети...
Нехай живеться радо вам
і вірші пишуть вам поети!


Рецензии