Зима украинский

Зима ....
Ти біла королева ,
Покрило все .
Ліси , озера .

Велична біла королева....
Цей дух в очах ,
Моїх застиг.

Трава зелена побіліла,
Дороги снігом замело.
Любов застигла ,
Наче крига .
Любов у серці ,
Замело ....


Рецензии