хрестате вiкно

1.
хрестатим вікном
нагороджений містом
розвіявся сном
по душі ніби листям

не бійся мене
я спокійний покійник
в тобі як помер
мов у тілі снодійне
то рук не складав
не котився сльозою
літа як вода
нашу тишу загоять

2.
слова дощові
перехожі й безнебі
лишаю тобі
я на згадку про себе

хай кров повелась
поплила без любові
не хлипай мала
усміхнись і на сповідь
до вітру пристань
з вітрячка матіоли
до ранішніх ран
прикладаючи голос

3.
розкрилена лю
у натхенному світлі
я шлях простелю
з берегів несусвітних

не бійся ступай
не дивуйся що зорі
мов біла крупа
під ногами говорять
про холод в раю
і про мандри безкраї
я там на краю
я є той хто чекає

4.
я той що тримав
всі надії не в клітці
зима не зима
я весню тут і звідси

до мене лети
ластів’я щедрувати
займуться сади
із вапна вийде хата
із піни глибінь
так виходить на сушу
мовчання і тінь
ти возносишся в душу

25 Січня, 2013


Рецензии
Юрчику, привіт! Давно не бачились, дуже рада тебе зустріти з таким чудовим віршем. Він дихає, надихає, розчулює, п"янить моє серце і гріє.
Ось такі враження, дякую!!!
Хай щастить,
Таня

Татьяна Левицкая   25.01.2013 20:32     Заявить о нарушении
Дуже втішений твоїй появі, Тетянко!
Завжди пам`ятаю і лю`,
ЛЮ

Юрий Лазирко   25.01.2013 23:40   Заявить о нарушении
Юро, подивися на особисту пошту, там лист.

Татьяна Левицкая   26.01.2013 00:00   Заявить о нарушении