Труба завёт. И мы устали

Аж дажыдацца Василька.
Бо ежэли Луна вжа к РаКУ СЬ,
То дэ Стрэлэць ву эксЗальТаць. Бежок не плават вець в канавка.
Близнец сидит ву СтартРИКах.

А я люблю, кагда щипайЮть
За вуса иль ли й байРайДа й
Ципа жа некая Целяцик.
Да шэ й ий с ЧыйСла Гозьдзь сь СичКарм.

От в нас базар туфт с лайБайРайМи зь
Ципа из-зя крахмал в муках.
Ну, на ладони гэтКИ ЗЬ зьняКИ ЗЬ,
Шо стрыпынэсься спакВаля й.

Колы инфаркты одоЛяльЮльць
Не пЮщый вовСИК музика зь,
То, О, в Оговы но хаватысь
ПотРибНох торГахШатц.

Ну, так от екся мы накЛалы
Ля лалый пар чипСаф.
А то, ты ж бач, ныма душа вжэ й в ЛюдьМилёк з дрэнь рукав.
Да дэ, куда мы ладым ж
Шэ й з Ладзё са й званка.

Шо, Бородатый Зайиць
АвтойРийЦет Лискам?
Ну, то возьмы у лярвы шэ й сейРый хлеб Жадан.
Ну, на фига ны враты,
Колы й за й пяцьДзекСят.

И от мы с какарузь нажралысь
Пернатых фигНихКав.
Пикантно ЭдыльВэйс лохМахТыць, потыцяфШыс на складзь.

И вот Забар покынумш табор.
Бо в Козирожц нормальн
Дыркы ж позатыкалы й
В гокнах-двырах шэ й срак. А дэ ты пырыстаВВыш
Хоць целеВийЗяр в Гадзь.

Так шо ни пикни сь нам пра й сна вш:
Ны дрэмлэ й ны й хропэ заразк
За кинамы кай грубкы нат.

О так от Знакы вихр крухЖахт,
Ек Сонцэ в Водолейк шмыгайт.
ЗайЕш вас Мыш с Кажан М.


Рецензии