Давай перепишемо стор ю наших душ...

Давай перепишемо історію наших душ.
Дамо янголам на чай, як отримаєм кохання.
Зривати нам потрібно лиш найбільший куш,
Інакше сенс втрачають ці зізнання.

Почувши декілька знайомих слів,
ми втратимо самоконтроль та всю холоднокровність.
Пізнавши зід думок твоїх, здурів.
Та через декілька хвилин вже знов самонтність...


Рецензии