Зима...

Зима. Зима. Зима.
Землею вештає вона.
Зима. Зима. Зима.
Лунає сяйво полотна.

Мережив вже вона наткала
Тай в пано його ввібрала.
Ниткой срібною пробрала,
Щоб душа його співала.

І помилки не страшні -
Хуртовина замете
Тай далеко віднесе.
Знову біле полотно -
Тайну Світу зберегло.

Заметіль все гомонить
Тай з Землею говорить:
Скільки треба нам ще сил,
Щоб в душі не було зим.

Білим снігом порошить.
А Земля все тихо спить.
І чекає кращу мить -
Що душа Весной бренить.


Рецензии