В кленових листочках вiтерець хова ться,

 8.6.2012.
В кленових листочках вітерець ховається,
Листочками наче м’ячиком кидається,
Шелестить, копошиться, мух забавляє,
Жукам спати не дає, з листочків скидає.
Життя летить неспинно,
Ранок настане неодмінно,
То коник на листочку гойдається,
Метелик від птиці ховається.
Сонця промінчик у гості завітає,
Вітерець поміж листя тікає,
Все навколо веселиться,
Життя радість дарує постійно,
В кленових листочках надійно.
Жабка зелененька на гілочці примостилася,
В болоті з сусідкою посварилася,
Відпочити прийшла, тай заквакала,
Своїм голосом дощик наплакала.
Загубилася серед листочків і я,
Нехай вибачить  кленова сім’я,
Думка моя на листочку відпочивала,
За життям на дереві спостерігала


Рецензии