в тиху вечiрню пору

В  тиху  вечірню  пору,
Втомленому  думками  зору,
Відкрились  обрії  святі,
Ми  з  роками  вже  не  ті,
Далеко  в  лісі  постріли  лунають,
Костри  над  озером  згасають,
Траву  в  обійми  взяли  роси,
Верби у  воді  купають  коси.
Спокою  ніде  немає,
Пташина  пісня  лунає,
Вона    його  давно  чекає,
Серце  ще  й  досі  кохає.
Сонце  озеро  минає,
В  лісі  спати  лягає,
В  майбуття  день  поспішає,
А  серце  відпочинку  не  має


Рецензии