струмок залежить вiд думок

Струмок  залежить  від  думок,
Життя  тяжкий  візок,
Чим  менше  плине   дум,
Пустоти  заливає  сум.
Смуток  не кращий  помічник,
Від  проблем  ніхто  не  втік,
Життя  даремно  не  марнуй,
Його    правильно  будуй.
Проблемам  місце  відведи,
Залиш  їх  там  і  далі  йди,
Життя  на  місці  не  стоїть,
Вода  в  струмочку  ще  біжить.


Рецензии