Без тебе

Я поглядом всі кроки  цілувала
Мов божевільна кров в тілі шумить 
Любов мені життя перевернула
Неначе крила виросли в мене

        Пр  2р
Без тебе я без тебе не жила
Всі без надії дні були у мене
Без тебе я без тебе не жила
Було моє життя пусте без тебе
Без радості надії все життя
А зараз ти у мене є коханий


У чому магія твоя не розумію
Щаслива я в полоні твоїх слів
Лечу. лечу щаслива у любові
Є половика  серце б’ється в ритм
Як я могла без тебе любий жити
А серце стукає тік так, так , так ти мій
Я ціла не роз’ємна половинка
Любов одна душа одна і море мрій
Без тебе любий,  мрії не збулися
Я існувала просто без тебе


         Пр  2р


Рецензии