Кризис

Затрясло всю Україну
 Від такого дива
Загнав долар нашу гривню
 У глибоку могилу
Презедент шукае гроші
 Аж ізмок увесь
Щоб поставить цій могилі
 Величезний хрест
Люди плачуть як нам жить
 Роботи нема
Душать нас ваші налоги
 А чим їх платить
Криза пройде каже він
 Трішки подождіть
Якщо будемо ми в НАТО
 Могил хвате всім.


Рецензии