Уже нема

Уже немає щастя, біля тебе,
Немає спогадів в душі,
Усе покинуло в нещасті...
Усе забулося, скажи?
Забулись ті розмови задушевні,
Які лунали кожну ніч
Які для мене стали щастям,
В яких тонула всі ці дні...


Рецензии