Донечцi 5. 3. 1999

               
               
Струмочки  весняні,
Мелодійні,    чарівні.
Куди  ж  ви  поспішаєте,  куди?
Ніжний  спів  води,
Земельку  рідну  купають
Дзюрочки  стоголосі  коси  чешуть,
Ручки,  ніжки,  тіло  відмивають,
У  погожу  днину  колискову  заспівають.
Донечко моя,  часу  ти  не  гай,
В  садок  вишневий  поспішай,
Мелодію  відчуй  різноголосих  струн,
Струмочків  ніжний   сум.
Не  плач  і  не  сумуй  за  тим,
Що  минеться  і  розвіється  як  дим.
Коханням  не  клич   біди,
Слізьми  розпач  вмий  і  далі йди.
Дитино,  залиш  всі  справи  на хвилину,
Струмочка  відчуй  велику  силу,
Міць  і  ніжність   нерушиму.


Рецензии